• Facebook
  • YouTube channel

Het gebruik van zeewier voor het lichaam dateert van 3000 v Chr. Zeewier is hét schoonheidsideaal voor huid en lichaam. Het stimuleert de doorbloeding, bevordert de celstofwisseling van de huid en voert afvalstoffen en overtollig vocht af. Zeewier is een rijke bron van natuurlijke vitaminen, mineralen en oligo-elementen; actieve bestanddelen die gemakkelijk door het lichaam opgenomen worden. Uitstekend als je vermoeid bent, last hebt van stress of spier- en gewrichtsklachten. Ook nuttig als ondersteuning bij een detox-kuur of bij overgewicht en cellulitis. Zeewier is een natuurlijk wapen tegen een breed spectrum van problemen. Een zeewier pakking is een geschenk voor het lichaam. Zeewier bevat veel vitaminen en mineralen.

Een Zeewier Bodypakking kan:

  • het lichaam ontgiften,
  • de huid grondig reinigen, voeden en verstevigen,
  • de bloedsomloop en stofwisseling stimuleren,
  • bloeddruk en cholesterolniveau verlagen
  • en pijntjes en kwaaltjes verlichten.

Bovendien hebben de algen en mineralen een rustgevende, stress-reducerende en revitaliserende werking.

Categories: Behandelingen, Pakkingen

Comments are closed.