• Facebook
  • YouTube channel

Four Hands Massage is een massage waarbij twee masseuses u simultaan masseren.Als een 2-handen massage al zorgt voor een verlichting van pijn en stress, beeld je dan eens in wat een weldaad een 4-handen massage is voor lichaam en geest! De ervaring is zeer intens en resulteert in een diepe ontspanning. Je enige optie is je geest helemaal vrij maken en volledig tot rust komen; bewust ‘voelen’ en de magische […]

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Four Hands Massage

Het doel van de ‘Relax massage’ is,  om u volledig te ontspannen. De massage therapeut zal met langzame massage bewegingen en een lichte druk u totaal tot ontspanning brengen. Er is minder nadruk op het losmaken van knopen ofwel de zogenaamde ‘stijve spieren’. De gezondheidsvoordelen voor een ‘Relax massage’  zijn dat deze uw zenuwstelsel kalmeert, het bevordert uw gevoel van welzijn, waardoor uw bloedsomloop verbetert en het stimuleert uw lymfestelsel […]

Read More 5 like Reacties uitgeschakeld voor Relax massage

U hoeft geen athleet te zijn om te profiteren van een sportmassage. Onze sportmassage is ook goed voor mensen met blessures of chronische pijn. The massage therapeut concentreert zich meestal op een specifiek probleemgebied, bijvoorbeeld een pijnlijke nek of schouders.

Read More 2 like Reacties uitgeschakeld voor Sport massage

Hotstone massage is een speciale massage waarbij the massage therapeut gebruik maakt van gladde, verwarmde natuurstenen. De stenen dienen als verlengstuk van de eigen handen. De warmte werkt diep ontspannend en helpt stijve spieren ontspannen.

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Hotstone massage

Een voetmassage van 30 of 50 minuten waarvan u zich in hogeresferen zal begeven.

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Heavenly voetmassage

Voetreflexzone massage Een massage waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexpunten op de voeten. Deze staan in verbinding met de verschillende organen, klieren, zenuwen en alle andere delen van ons lichaam. Door het activeren van de reflexzones en drukpunten worden de hiermee verbonden organen, lichaamsdelen en delen van het zenuwstelsel positief gestimuleerd.

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Voetreflexzone massage

Rug, schouder- en nek massage

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Rug, schouder- en nek massage

Choco massage

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Choco massage