• Facebook
  • YouTube channel

Acai oftewel Podosiri Bevat veel vitamines, mineralen en antioxidanten.Deze lichaamspakking heeft een hydraterende, vetverbrandende werking.Het stimuleert de bloedsomloop en stofwisseling.Dit heeft een oppeppend effect m.a.w. het lichaam krijgt meer energie. Verder verstevigt het de verslapte huidcellen en vertraagt het verouderingsproces. Het bevat Omega 3, Omega 6 en Omega 9 die helend werken op het lichaam en de huid zacht maken.

Read More 2 like Reacties uitgeschakeld voor Acai pakking

Door middel van pakkingen worden er specifieke prikkels aan het lichaam gegeven, die het zelfherstellend vermogen van het lichaam wakker schudden, waardoor het lichaam in staat wordt gesteld zich te revitaliseren.De bloed- en lymfecirculatie wordt effectief gestimuleerd, terwijl afvalstoffen worden afgevoerd. Voor het beste resultaat neemt u een warme douche en scrubt u de huid vóór de toepassing van een lichaamspakking.

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor DE WERKING VAN EEN LICHAAMSPAKKING

Het gebruik van zeewier voor het lichaam dateert van 3000 v Chr. Zeewier is hét schoonheidsideaal voor huid en lichaam. Het stimuleert de doorbloeding, bevordert de celstofwisseling van de huid en voert afvalstoffen en overtollig vocht af. Zeewier is een rijke bron van natuurlijke vitaminen, mineralen en oligo-elementen; actieve bestanddelen die gemakkelijk door het lichaam opgenomen worden. Uitstekend als je vermoeid bent, last hebt van stress of spier- en gewrichtsklachten. […]

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Seaweed pakking

Annona ofwel Zuurzak beinvloed de huidsensoren en heeft een kalmerende werking op het lichaam.Daarnaast zorgt het voor een betere doorbloeding van het weefsel.

Read More 1 likes Reacties uitgeschakeld voor Annona pakking

Deze lichaamspakking heeft een positief effect op de huid bij stofwisselingsstoornis.In combinatie met warmte verzacht het pijn in spieren en gewrichten.

Read More 2 like Reacties uitgeschakeld voor Noni pakking

Hier worden niet alleen uw zintuigen verwend; ook uw huid plooit zich zacht en ontspant door dit donkere goud. Chocoladetherapie is bovendien gekend door een afslankende, verstevigende werking.

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Chocopakking